Gezocht: team voor de Funky Phone challenge van het jaar!

Avans gaat voor duurzaamheid en daarom doen wij mee aan de Funky Phone challenge van het jaar. Doel: zo veel mogelijk oude telefoons in zamelen. We strijden onder andere tegen de hogeschool en universiteit van Leiden en de Radboud in Nijmegen. Als onze hogeschool de meeste oude telefoons weet te verzamelen winnen we €1000!
Wij zijn nog op zoek naar:
– een projectleider
– een student met kennis van communicatie en/of marketing
– een social media expert
– en natuurlijk gewoon enthousiaste studenten
Afhankelijk van jouw eigen ambitie en inzet kun je voor deelname aan dit team 1 studiepunt krijgen (minimaal 28 uur werk) en interessante CV ervaring op doen.
Aanmelden kan tot 7 december en de volgende dag, 8 december zijn de intake gesprekken.
De challenge begint officieel op 16 januari en duurt tot 8 februari. Als we winnen, is 8 februari ook meteen de prijsuitreiking!
Wil jij meedoen of heb je nog andere informatie nodig? Stuur een e-mail naar fpeters2@avans.nl